Het geheim van meer dan 17.500 gezinnen in Vlaanderen en Brussel
Schadegeval?

Niet fijn om te horen...

Een foutje is natuurlijk snel gebeurd, we zijn tenslotte allemaal menselijk. Maar niets om u zorgen over te maken. Bij ons bent u namelijk altijd verzekerd*


Wat gebeurt er nu?

Na het invullen van dit formulier wordt uw dossier in behandeling genomen.

Het dienstenbedrijf staat in voor de verzekering van de uitvoerder zowel tegen arbeidsongevallen als tegen materiële schade veroorzaakt door de uitvoerder. Uitzonderlijk kostbare zaken dienen door de gebruiker buiten het bereik gehouden te worden.

Er is een eigen risico van maximum 250 euro ten laste van de gebruiker. Het aandeel van het eigen risico is afhankelijk van de klassering van het schadegeval door de verzekering van het dienstenbedrijf.

Er is geen verzekering voor diefstal. Het dienstenbedrijf kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele diefstal gepleegd door medewerkers.

De gebruiker zal ten allen tijde alle kostbare stukken zoals juwelen, geld, bankkaarten en andere materialen veilig opbergen.

Indien er toch sprake zou zijn van ontvreemding, dient de gebruiker klacht in te dienen tegen de uitvoerder en het dienstenbedrijf hier meteen van op de hoogte te brengen.

Klanten vertrouwen op onze huishoudhulp!

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.


© 2020 Easy Life • DisclaimerPrivacy